Avinguda de la República Argentina
104, 08023 Barcelona, Spain

Top Reviews


Celiac

Overall Rating

Review


A kiszolgálás borzasztóan lassú és sajnos először még azt sem értették, ha azt mondtam “gluten free”. Sör van, azzal nagyot nem lehet tévedni. Az étlapon számokkal jelzik az allergéneket, rendeltem egy glutén nélküli spanyol omlett tapast, és amikor kihozták az omlett mellett két kis szendvics is volt. Amikor kérdeztem, hogy ez gluténmentes-e a válasz az volt, hogy sajnos nem... abszolút nem figyelnek még csak a szennyeződésekre sem. Ha tehetitek, ne ezt a helyet válasszátok. :(

Celiac friendly?

No

Updated 1 year ago read full review

Overall Rating

Review


Foods were listed as not containing gluten. However, the manchego came with crackers on top and the Spanish omelette had bread touching it. The waitress did not understand why it was a problem and tried to charge me for the food with gluten. I do not recommend this if you are celiac.

Celiac friendly?

No

Updated 2 years ago read full review

Not celiac

Overall Rating

Review


Enjoyed a long lunch here. Tapas choices and French fries. Enjoyed!

Celiac friendly?

Yes

Updated 4 years ago read full review

This establishment is NOT a dedicated gluten-free facility and may not be safe for those with celiac disease. Please contact the establishment directly to inquire about safety precautions.

Gluten Free Features

  • Allergen List
  • Dedicated Fryer
  • Fries
  • Tortilla Chips

Categories

  • Bar
  • Late Night
  • Restaurant

Photos


Add a photo

More Reviews


Celiac

Overall Rating

Review


Found this casual place near Parc Gruell in Barcelona which was great for our son with Celiac. Menu identifies all items with gluten and other allergens. Nachos were gluten free plus separate dedicated fryer for French Fries. Everyone enjoyed the food. Waiter understood cross contamination issues.

Celiac friendly?

Yes

Updated 4 years ago read full review

More Info